Voor wie

Stap voor stap, meer jezelf…

Iedere persoon van 18 jaar of ouder, die een indicatie of beschikking heeft voor zorg en begeleiding, kan een beroep doen op An1mo. Ben je op zoek naar een organisatie die jou ondersteunt bij het zo zelfstandig mogelijk meedoen in de maatschappij, dan is An1mo wellicht de juiste organisatie voor jou. Je krijgt zoveel mogelijk regie over je eigen leven en samen met jou maken we een plan over hoe we jou gaan ondersteunen bij jouw vragen en dromen. Stapje voor stapje werken aan jouw dromen en doelen. Op jouw tempo bewegen we mee. Enthousiast?

Bel ons dan nu of stuur An1mo een bericht met het onderstaande contactformulier. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op! Zorgprofessional? Lees hier meer.

Bel ons direct

Contactformulier

7 + 1 =

Wat we jou bieden…

Een stabiel 24-uursvangnet

An1mo begeleidt (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of een psychiatrische aandoening bij hun ondersteunings- en/of behandelvraag. An1mo biedt hiervoor een stabiel 24-uursvangnet.

Bij An1mo werken ervaren en goed opgeleide begeleiders die het vermogen hebben om specifieke kwaliteit te leveren, daar waar de behoefte en jouw mogelijkheden liggen. Dit kan zijn op het gebied van het zelfstandig wonen, maar ook op het gebied van werk en vrije tijd. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om vanuit een neutrale basishouding- en met veel passie en betrokkenheid- individueel maatwerk te leveren. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen flexibel meebewegen in -en aansluiten bij- de leefwereld van onze cliënten.

Begeleidingsstijl:

Bij An1mo geloven we niet in ongevraagde bemoeizorg. We gaan niet bepalen hoe jij je leven moet leiden of welk pad jij moet volgen om je doelen te behalen. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om goed te kunnen inspelen op de vragen die op je afkomen. Door zelf keuzes te maken, te ervaren en fouten te maken, ontstaat groei. Wij geloven in die groei, hoe klein ook, en zullen je als partner bijstaan.

We gaan daarbij niet zomaar overnemen of oplossen. We gaan vooral samen met jou op zoek naar jouw oplossende vermogen. Eerst kijken wat je zelf wil en kan, om vervolgens te gaan kijken wat jij nodig hebt. We praten niet over jou, maar met jou. Het in gesprek blijven met elkaar vinden we heel belangrijk. Daar waar jij dat wil, werken we samen met jouw netwerk. Maar alleen als jij hier zelf toestemming voor geeft.