Team

Minke van Sambeek

Contact en verbinding aangaan met mensen is iets waar ik erg veel voldoening uit haal.

Zorgprofessional Minke van Sambeek

Ik ben Minke van Sambeek (27).

Ik ben zoekend geweest naar welke tak van zorg bieden bij mij past. Daarom ben ik gestart bij een uitzend- en flexbureau. Hierdoor heb ik mijzelf breed kunnen oriënteren in verschillende doelgroepen.

Zorgprofessional Minke van Sambeek

Al snel wist ik dat het werken in de zorg bij mij paste.

Hierna ben ik bij een activiteitencentrum binnen intensieve zorg aan het werk gegaan. Dit omdat ik het erg leuk vind om creatief bezig te zijn en wat is nou mooier dan cliënten hierbij te betrekken?

Na een tijd kwam ik erachter dat ik mijzelf meer wilde richten op begeleiding bieden in plaats van zorg. Toen ik met deze gedachtes aan het stoeien was kwamen Jessica en Mischa op mijn pad. Dit telefoontje heeft deuren voor mij geopend. Ze vertelden vol passie over hun zelf opgerichte organisatie en over de visie waarmee An1mo werkt. Hier werd ik erg enthousiast van en vervolgens vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Wat mij aanspreekt binnen de visie is respect hebben voor de keuzes die de cliënten maken en als partner naast de client mogen staan.

Het werken in een kleinschalig team zorgt voor korte lijntjes waardoor je als team snel kunt handelen, efficiënt kunt werken en direct bij de wensen van de cliënt kunt komen (zonder dat er een ruis ontstaat tijdens het proces). Kritisch durven reflecteren op eigen handelen is iets waar ik veel voldoening uithaal, dit omdat ik mijzelf wil ontwikkelen als begeleider.

De cliënt de juiste begeleiding bieden ontstaat wanneer het team echt één team is, waardoor je een veilige basis creëert met en voor elkaar. Dit is wat ik nu ervaar bij An1mo en waar ik persoonlijk ook voor sta.

Nu Contact met An1mo

Vul het contactformulier in en dan nemen we zsm contact met je op.

Bel ons direct

Contactformulier

9 + 9 =