Team

Jos Bosch

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen.

Zorgprofessional Jos Bosch

Sportief en avontuurlijk zijn twee eigenschappen die mij goed omschrijven. Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen. Dit doe ik graag in de sportschool of buiten in de natuur. Daarnaast houd ik erg van reizen.

Mijn eerste studiekeuze was de opleiding Orde & Veiligheid. Al snel merkte ik dat de sociale kant van de opleiding me goed lag, maar dat het niet bij mij past om de regels voor anderen te bepalen. Ik maakte de opleiding af en ging ondertussen op zoek naar een opleiding die beter bij me paste. Dit werd Sociaal Cultureel Werk.

Zorgprofessional Jos Bosch

In deze opleiding lag de nadruk meer op het aangaan van relaties met de mensen die je tegenkomt in het werkveld. Hier voelde ik me prettig bij. Tijdens deze opleiding heb ik bewust voor veel verschillende soorten stages gekozen, om te ontdekken met welke doelgroep ik wilde gaan werken. De stages varieerden van jongerenwerk tot het werken met dak- en thuislozen. Ik had plezier in het vakgebied en merkte dat ik met mijn rustige manier van benaderen en het actief luisteren veel kon bereiken.

Visie en samenwerking

Na mijn opleiding heb ik eerst een half jaar gereisd, waarna ik in het team van Jessica en Mischa terecht kwam. Mede dankzij hen, heb ik een nieuwe manier van begeleiden leren kennen. Ik wilde hier meer van weten. Ik kwam erachter dat ik me op veel punten kan herkennen in hun visie in de zorg. Hierin spreekt me aan dat de client zoveel mogelijk zelf kan bepalen over zijn eigen leven en het begeleiden met name bestaat uit echt luisteren naar wat er gezegd wordt, zonder daar gelijk over te oordelen. Ik ben blij dat ik me nu volgens deze visie kan inzetten bij An1mo!

Nu Contact met An1mo

Vul het contactformulier in en dan nemen we zsm contact met je op.

Bel ons direct

Contactformulier

14 + 6 =