Team

Raimond Holwerda

Wat is er nou mooier dan samen
een doel te kunnen bereiken?

Zorgprofessional Raimond Holwerda

Ik ben Raimond Holwerda (30).

Voordat ik in de zorg ging werken, heb ik van alles geprobeerd om te kijken wat er nou eigenlijk bij mij past. Wat vind ik leuk om te doen? Ik ben begonnen met een ICT-opleiding, dit heb ik een jaar gedaan. Halverwege de opleiding miste ik toch iets in het vak. Ik vond het leuk om te doen en om er lekker mee te knutselen. Maar ik kwam toch tot de conclusie dat het bij een hobby moest blijven. Het is een beroep waar je weinig contact met andere mensen hebt. Dat is de reden dat ik besloten heb om een andere richting op te gaan.

Zorgprofessional Raimond Holwerda

Ik ben begonnen met een aantal testen waaruit zou blijken wat dan wel bij mij past. De zorgsector/ De ICT kant? Uiteindelijk toch besloten om eens te gaan kijken in de zorg.

Hier heb ik verschillende stageplekken gehad. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij de LVB-doelgroep. Dit is een doelgroep die mij enorm aansprak. Je bent dagelijks bezig met mensen. Door echt aandacht te hebben voor de ander en te luisteren, kun je samen heel veel bereiken.

Dit is dan ook de reden dat ik in de LVB-doelgroep ben blijven hangen. Want wat is er nou mooier dan samen met de ander een doel te kunnen bereiken?

Nu Contact met An1mo

Vul het contactformulier in en dan nemen we zsm contact met je op.

Bel ons direct

Contactformulier

12 + 7 =